Home   Leveranciers    Checklist    Occasions    Adverteren occasions    Gastenboek    Algemene voorwaarden 

Banner of link op onze website   Watersportnieuws  
Zet Sloep Select bij mijn favorieten


 

Algemene voorwaarden                                             

Deze site is auteursrechtelijk beschermd. De gebruiker mag deze site slechts voor eigen gebruik raadplegen. Reproductie of distributie van deze site is, zonder schriftelijke toestemming van Sloep Select, verboden. 

Hoewel deze website met grote zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaardt Sloep Select geen enkele aansprakelijkheid voor schade, op welke wijze dan ook, die direct of indirect het gevolg is van handelingen en beslissingen die (mede) gebaseerd zijn op de op deze website verzamelde informatie, en/of het resultaat van uw transactie met ons of derden.

Het tarief voor uw advertentie zonder foto op de pagina 'Occasions' bedraagt € 12,50 incl. BTW voor een periode van twee maanden, ook al wordt het object eerder verkocht. Advertenties met foto kosten € 25,-.
Advertenties worden op volgorde van aanmelding op de pagina geplaatst, de meest recente advertentie staat daarmee bovenaan.
Tarieven voor het adverteren met een banner en/of een www.vermelding op Sloep Select staan vermeld op de tarievenpagina. 
Sloep Select brengt de de door de adverteerder verschuldigde bedragen in rekening door middel van een factuur. Na ontvangst van betaling plaatst Sloep Select uw advertentie op haar website.

Sloep Select ontvangt van de adverteerder de complete tekst van de advertentie. Voor fouten in de advertentietekst is Sloep Select niet verantwoordelijk, omdat deze tekst rechtstreeks op de website wordt geplaatst.

Sloep Select kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet beschikbaar zijn van haar website vanwege (technische) storingen.

Sloep Select is niet verantwoordelijk voor de links naar websites van derden. Ook de bereikbaarheid en de inhoud van deze externe websites vallen niet onder de verantwoordelijkheid van Sloep Select. 

Sloep Select behoudt zich het recht voor informatie, van welke aard dan ook, zonder opgaaf van reden te weigeren.

Uw persoonlijke gegevens worden met de grootst mogelijke zorg door ons behandeld. Onder geen enkele voorwaarde worden deze persoonlijke gegevens aan derden verstrekt, mits u aangeeft daarmee akkoord te gaan.

Sloep Select is een zusterpagina van www.eventselect.nl, www.botenselect.nl en www.watersportselect.nl 

Event Select
Kastanjeboom 31
4101 VS Culemborg
tel. 0654-331198
fax 0345-533635
e-mail info@sloepselect.nl

Event Select is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 11058338.
BTW-nummer NL0662.31.929.B01
Rekeningnummer Postbank 4506905

©Event Select 2004

 

 

 

 

Statistieken